MM-kisainfo

Oheistapahtumat

Luokkaretket

Reppupaketti

 

Backstage2005

 

Ennakkotehtävät

 

Kisatehtävät

 

Kisojen jälkeen

 

Palvelut ja tuotteet

Yhteistyökumppanit

Yhteystiedot

Uutiset

Media

Kuvagalleria

Logopankki

Matkailu-info

   
 

Luokka- ja opintoretket ammattitaidon MM-kilpailuissa

Tavoitteena on tarjota 65 000 ammatillisissa oppilaitoksissa opiskeleville, lukiolaisille ja 6.-9. –luokkalaisille unohtumaton elämys Helsingin MM-kisoissa 26.-29.5.2005. Luokkaretkeläisillä on kisapaikalla valittavanaan valmiita opintopolkuja, joiden avulla vierailijat voivat tutustua monipuolisesti ammatteihin ja työelämään sekä kansainväliseen ilmapiiriin. Opintopolkujen materiaali tuotetaan suomeksi, ruotsiksi ja osin englanniksi.

Messukeskuksessa tarjolla 5 valmiiksi mietittyä opintopolkua

Polut kattavat monipuolisesti koko ammattialakirjon. Poluissa on useita pituusvaihtoehtoja ja useampia polkuja voidaan ketjuttaa joustavasti. Polkujen visualisoinnissa käytetään hallien värikoodeja, joiden avulla voidaan ryhmitellä ammatteja ja tiloja.  Polut suunnataan pääasiassa nuorille, mutta niitä voi hyödyntää kuka tahansa kisavieras. Yhden opintopolun suorittaminen kestää noin tunnin.

Tutustu polkuihin 3D-esityksen avulla!

Ulkomaalaiset ryhmät

Ulkomaalaiset ryhmät saavat käyttöönsä englanninkielisen polkuaineiston. Ulkomaalaiset ryhmille tutkitaan myös mahdollisuutta varata opastettuja kierroksia, joita vetävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammattillisen opettajakorkeakoulun kansainvälisen linjan opiskelijat.    

Opastuspalvelut

Opintopolkujen lähtö ja pääneuvontapiste on Ala-Galleriassa. Sieltä on saatavissa kaikki polkuihin liittyvä materiaali. Lisäksi jokaisesta hallista löytyy miehitetty neuvontapiste.  

Opastuspalvelut erityisryhmille

Erityisryhmillä on mahdollisuus varata opastettuja kierroksia, joita vetävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun ammatillisen opettajakorkeakoulun erityisopettajaopiskelijat.

Majoituspalvelut luokkaretkeläisille

Kisajärjestäjä on kartoittanut pääkaupunkiseudulta ja sen lähistöltä luokkaretkeläisille useita majoitusvaihtoehtoja, jotka sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä. Kaikki majoitusvaihtoehdot sisältävät liinavaatteet ja aamiaisen. Tällä hetkellä varattua majoituskapasiteettia on noin 2500 vuorokautta.  

Majoituksen tiedustelut ja varaukset:

skills2005@event-travel.fi

 
 

 

back up Print

Updated 25.5.2005  © 2004 Skills Finland ry

Solinet SiteManager