MM-kisainfo

Aikataulu

 

Kilpailupaikka

 

Lajit

 

Pääsyliput

 

Avajaiset

 

Retket

 

Päättäjäiset

 

Majoitus

 

Tavarakuljetukset

 

Akkreditointi

 

Oheistapahtumat

Luokkaretket

Palvelut ja tuotteet

Yhteistyökumppanit

Yhteystiedot

Uutiset

Media

Kuvagalleria

Logopankki

Matkailu-info

   
 

29.5.2005

Automaalauksen kilpailu on hyvin tasainen

Autonmaalaukseen osallistujia oli tänä vuonna 14 eri maasta. Kilpailutehtäviin kuului mm. auton keulaosan maalaus, kuviomaalaus sekä häivytysmaalaus. Tehtävät ovat melko samantapaisia vuosittain, mutta jonkin verran muutoksia tulee aina uusiin kisoihin. Kilpailijat saavat kisatehtävänsä vasta ensimmäisenä kilpailupäivänä.

Tämän vuoden kisat ovat sujuneet lajin osalta hyvin. Suurempia ongelmia ei neljän päivän aikana ole ilmaantunut. ”Muutamia tarvehankintoja olemme joutuneet tekemään, mutta järjestelyjen osalta homma on sujunut moitteettomasti”, toteaa lajipäällikkö Hannu Kesti seuratessaan Suomen kilpailijan viimeistelyä kisaurakassaan.

Tämän vuoden kilpailu vaikuttaa tasaiselta, voittajaa on vaikeaa löytää. Myös Suomella on hyvät mahdollisuudet menestyä, ennakkosuosikkina Kesti pitää kuitenkin Korean kilpailijaa. Voittaja julkistetaan keskiviikkona. 
 
Suomen edustajana tänä vuonna on 21-vuotias Tuomo Tuohino. Tuohino valittiin kisoihin Taitaja-kisojen menestyksen pohjalta. Lajipäällikkö toteaa, että Tuohinolla on juuri sellaisia ominaisuuksia, joita hyvältä autonmaalaajalta tarvitaan. ”Hänellä on hyvä muototaju ja motoriikka. Samoin hän on tarkka ja pitkäjännitteinen, turhaa hötkyilyä tällaisessa lajissa ei kaivata.”, Kesti kertoo.

Teksti: Johanna Siironen

back up Print

Updated 30.5.2005  © 2004 Skills Finland ry

Solinet SiteManager